Diari La Veu del País Valencià
Avança el projecte ‘Path to a Job’ a Vinaròs
Després del viatge a Vitòria a finals de 2015 i de la trobada que es va realitzar a Anglaterra el passat mes d’abril, aquest 17 d’octubre es duran a terme noves sessions formatives i reunions transnacionals emmarcades dins el projecte Erasmus + “Path to a Job”, del qual forma part l’Ajuntament de Vinaròs.
Tècnics d’informàtica, benestar social i el regidor de Noves Tecnologies i Participació Ciutadana, Hugo Romero, es desplaçaran a Itàlia per poder conèixer de primera mà el treball que està realitzant en aquell país la fundació Mondo Digitale per reintegrar a joves en risc d’exclusió social a través de les noves tecnologies.
“L’objectiu és aprendre d’aquestes bones pràctiques per després poder-les aplicar a Vinaròs i aconseguir que estos joves i altres col·lectius es puguen tornar a canalitzar dins el sistema de formació reglada o del món laboral”, ha explicat Romero, qui ha recordat que recentment es va signar en el Vinalab un conveni de col·laboració amb la Universitat de València enfocat cap a aquesta mateixa línia.
María Cano, a càrrec de la regidoria d’Ocupació, també participarà en les reunions transnacionals dels dies 18 i 19, juntament amb l’interventor Óscar Moreno, i ha indicat que este projecte, finançat íntegrament per Europa, contempla una reunió a Vinaròs, on es realitzarà un esdeveniment multiplicador amb joves, polítics i agents socials. L’última es farà de nou a Roma, a finals de 2017, per presentar conclusions.
D’altra banda César Mones, tècnic informàtic de l’ajuntament, ha explicat que la web del projecte ja està operativa i es pot consultar a www.pathtoajob.eu En ella la ciutadania trobarà informació sobre les accions realitzades i algunes de les iniciatives que s’estan duent a terme en altres països.

Comparteix

Icona de pantalla completa