Diari La Veu del País Valencià
Benidorm celebra la nit de Sant Joan
Com cada any, els majorals de la Comissió de Festes de Sant Antoni 2017 celebren la nit de Sant Joan amb una proposta lúdicogastronòmica amb el suport de la Regidoria de Festes: el sopar a la fresca que tindrà lloc aquest pròxim dissabte, 25 de juny, a partir de les 21:30 a l’Ermita de Sanç.
El regidor de Festes, Jesús Carrobles, ha animat a participar a tots els benidormers perquè està convençut que “gaudirem d’una magnífica vetlada i d’un magnífic menú preparat amb cura pels majorals de la Comissió”. A més, l’edil ha destacat la iniciativa de l’organització, que ha previst la instal·lació de pantalles gegantes per a veure en directe el partit de la selecció espanyola de futbol en l’Eurocopa de França.
Enric Mayor, president de la Comissió, ha anunciat que s’obriran les portes a partir de les 20.30 hores “per a anar calfant l’ambient”. Els preus seran de 25 euros per als adults i 12 per als xiquets. A més hi haurà música, barra amb refrescs a preus populars i una rifa de regals oferits desinteressadament per comerços de Benidorm i, després, ha dit Mayor, “el que faça falta”.

Comparteix

Icona de pantalla completa