Diari La Veu del País Valencià
S’inicia la connexió directa entre Benidorm i l’estació de l’AVE d’Alacant
El primer autobús amb destinació a Alacant eixirà de Benidorm a les 05.00 hores
La nova línia disposarà de tres parades en la ciutat: estació d’autobusos, avinguda Europa i avinguda Jaime I

El servei de connexió directa entre l’estació d’ADIF a Alacant i Benidorm s’inicia hui, 27 de juny. Aquest servei d’enllaç directe per als viatgers d’alta velocitat començarà a funcionar a Benidorm a les 05.00 hores, hora en la qual està previst el primer autobús en direcció a Alacant.

Segons la resolució de l’empresa concessionària del servei, la Unió de Benissa, de dilluns a divendres laborables operaran vuit llançadores entre Benidorm i l’estació d’ADIF entre les 05.00 i les 18.45 hores, mentre que la resta de dies ho faran dos –excepte el diumenge que hi haurà tres-. Per al trajecte invers, seran sis els autobusos llançadores que eixiran des d’Alacant fins a Benidorm entre setmana entre les 10.30 i les 22.10 hores, i quatre els que ho facen els diumenges. La durada del trajecte és d’aproximadament una hora.

L’Ajuntament ha habilitat en la ciutat tres parades per a aquestes llançadores: en l’estació d’autobusos, i en les avingudes Europa i Jaime I. En aquesta última es contemplen dues parades, una en cada vorera, a l’altura dels nombres 25 i 48 on ja es detenen altres autobusos regulars.

Comparteix

Icona de pantalla completa