Diari La Veu del País Valencià
Benidorm inaugura la Costa Blanca CUP
L’alcalde, Toni Pérez, dóna la benvinguda als 270 equips procedents de 22 països que disputaran el torneig de futbol base.
L’auditori Julio Iglesias del Parc de l’Aigüera de Benidorm va acollir anit la gala inaugural de la Costa Blanca Cup, torneig de futbol que es disputa fins al pròxim 9 de juliol en diferents localitats de la Marina Baixa i la Marina Alta i en el qual participen 4.800 xiquets i joves de 270 equips procedents de 22 països. La desfilada va començar a les nou de la nit des del tram final de l’Avinguda d’Europa i va recórrer l’Avinguda del Mediterrani fins a arribar a l’auditori.
L’alcalde de Benidorm, Toni Pérez, va subratllar que el torneig està entre els més importants d’Europa, i va convidar els participants a “gaudir d’aquesta experiència cada minut i compartir la passió per l’esport”. El primer edil també els va convidar a “gaudir d’uns dies inoblidables a Benidorm” i va afegir “espere que algun dia tornem a veure-vos de tornada amb les vostres famílies i amics”.
La gala va dedicar un espai especial a presentar la Costa Blanca Cup Inclusive, un “triangular” entre el Llevant UD EDI, Elx CF i Vila-real Inclusive, equips formats per jugadors amb discapacitat intel·lectual. Aquest triangular persegueix la integració a través de l’esport i la posada en valor que realitzen en aquest sentit els tres clubs que hi participen.
Costa Blanca Cup va estrenar ahir la Fan Zone del torneig, novetat en aquesta 23a edició de la competició, que està situada en la plaça dels Reis d’Espanya. La Fan Zone funciona com a punt de trobada lúdica per als participants en l’esdeveniment i està oberta també als residents i turistes amb l’objectiu que coneguen tots els detalls del torneig.

Comparteix

Icona de pantalla completa