Diari La Veu del País Valencià
Benidorm – El musical ‘A quién le importa’ al Parc de l’Aigüera
Benidorm va viatjar dissabe, 9 de juliol, als anys 80 i 90 de la mà del musical ‘A quién le importa’, que va portar al Parc de L’Aigüera el so de la Moguda a través de les cançons compostes per Carlos Berlanga, integrant d’Alaska en les èpoques de Pegamoides i Dinarama.

Durant dues hores el públic va gaudir d’aquesta comèdia en dos actes escrita per Jorge Berlanga amb les cançons del seu germà com a fil conductor. Entre els temes que la companyia va interpretar sobre l’escenari estaven les mítiques ‘Cómo pudiste hacerme esto a mi’, ‘Ni tú ni nadie’, ‘Perlas ensangrentadas’, ‘Rey del Glam’ o la que dóna títol a l’espectacle.

Entre els assistents al musical es trobaven la primera tinent d’alcalde, Ana Pellicer; l’edil d’Esdeveniments, José Ramón González de Zárate; així com diversos membres de la corporació.

La programació estiuenca d’Esdeveniments segueix aquest pròxim divendres, 15 de juliol, amb el concert del violinista Llaura Malikian en l’auditori Julio Iglesias del Parc de L’Aigüera a les 21.30 hores.

Comparteix

Icona de pantalla completa