Diari La Veu del País Valencià
La plaça de l’Ajuntament acull l’esdeveniment gastronòmic Food Trucks
24 camions-cuina oferiran diferents propostes de menjar ràpid durant tres dies

Un total de 24 propostes gastronòmiques de menjar ràpid de qualitat, venuda als comensals a peu de carrer des d’un camió-cuina, protagonitzaran l’oferta de l’esdeveniment gastronòmic ‘Food Trucks’, que se celebrarà en la Plaça de SSMM Els Reis d’Espanya del 15 al 17 de juliol i que compta amb el respatler de l’Associació de Penyes Verge del Sufragi, Abreca i l’Ajuntament de Benidorm.

El regidor de Festes, Jesús Carrobles; la presidenta de l’Associació de Penyes, Mariló Cebreros; el president de Abreca, Javier Del Castillo; i el responsable de l’empresa organitzadora Planetabri, Amadou Sow; han presentat aquest matí l’esdeveniment, que durant tres dies estarà amenitzat amb música, tallers de gastronomia i activitats per a xiquets i adults.

Sow ha explicat que “l’oferta de menjar Food Trucs té cada vegada més seguidors i suposa portar una proposta gastronòmica de qualitat i molt variada al menjar ràpid”. Del castell, per la seua banda, ha destacat que “aquesta iniciativa suposa lligar de nou el nom de Benidorm amb la gastronomia” i ha afegit que “en un futur, si es repeteix, es poden implicar també les propostes de gastronomia local”.

Jesús Carrobles ha agraït la implicació dels peñistas i la col·laboració de Abreca, i ha posat l’accent en què “és la primera vegada que s’organitza un esdeveniment d’aquestes característiques a Benidorm”. Mariló Cebreros espera que la iniciativa tinga “molt èxit i que venja molta gent a gaudir d’aquesta oferta de menjar sobre rodes”.

‘Food Trucks’ obrirà el divendres 15 de sis de la vesprada a dotze de la nit, el dissabte 16 de dotze del migdia a dotze de la nit i el diumenge 17 de dotze del migdia a deu de la nit.

Comparteix

Icona de pantalla completa