Diari La Veu del País Valencià
Benidorm en una exposició fotogràfica de Patty Stratton
L’exposició romandrà oberta fins al pròxim 30 de setembre i es podrà visitar de dimecres a diumenge en horari de 10.30h a 13.30h i 18.30h a 21.30h.
A partir de l’1 de juliol, el Museu l’Hort de Colón acull una excel·lent exposició fotogràfica del Benidorm dels anys 50 a càrrec de Patty Stratton, una fotògrafa nord-americana que va arribar per primera vegada a la ciutat en la primavera de 1955 i que va tornar dos anys més tard per a establir-se.
A través de les seues fotografies, que també poden visualitzar-se en el seu llibre Viatge en color al Benidorm de 1957, presentat amb anterioritat en el saló d’actes, els ciutadans poden conèixer i gaudir al llarg de l’estiu de la visió de la fotògrafa en les múltiples imatges dels anys 50.
S’ha valorat molt positivament aquesta exposició perquè “permet –ha explicat– retrocedir en el temps i conèixer la nostra història a través de les fotografies i veure la immensa evolució de la nostra ciutat en amb prou faenes unes dècades gràcies a una magnífica fotògrafa com és Patty Stratton”.

Comparteix

Icona de pantalla completa