Diari La Veu del País Valencià
El Club de Lleons celebra la seua sisena Revetla Solidària
Les entrades ja estan a la venda a 5 euros i inclouen entrepà, refresc i sorteig.

El Club de Lleons de Benidorm celebra aquest dissabte, 13 d’agost, la seua sisena Revetla Solidària, que en aquesta ocasió és a benefici de l’associació Inclou-nos, que atén a xiquets amb autisme, trastorns del llenguatge i altres discapacitats. La regidora de Benestar Social, Ángela Llorca, ha informat que aquest acte solidari tindrà lloc a partir de les 19.00 hores en El Castell, i ha animat a tota la ciutadania al fet que col·labore amb el Club de Lleons perquè, a més de contribuir a una bona causa, “van a passar una bona nit”.

El president del Club de Lleons, Vicente Saval, ha explicat que, a diferència d’altres edicions, aquesta sisena revetla “va a ser a porta oberta, perquè tothom puga entrar i col·laborar”, i ha afegit que la música serà a càrrec del dj Jorge Pinte. Així mateix, ha assenyalat que a més de recaptar fons para Inclou-nos, es van a posar a la venda productes varis –com a xocolata, mel o llaminadures- per a “obtenir diners per a altres causes solidàries”.

Saval ha destacat la labor que realitza Inclou-nos i ha assegurat que “aquesta col·laboració no va a ser l’única” que es realitze amb l’associació.

Per la seua banda, el secretari d’Inclou-nos, Vicente Sivera, ha agraït al Club de Lleons que a través d’aquesta revetla solidària “ajude a finançar les activitats” que fa l’associació “que són deficitàries però necessàries”. Sivera ha convidat als veïns i visitants a assistir a aquesta revetla, ja que “la causa ho mereix”.

Les entrades ja estan a la venda al preu de 5 euros, i es poden adquirir a través del Club de Lleons i d’Inclou-nos. També es podran adquirir el mateix dia en el Castell.

El preu de l’entrada inclou un entrepà, refresc i dret a participar en el sorteig d’estades de finalització de setmana i d’entrades per a parcs temàtics i Benidorm Palace, entre uns altres.

Comparteix

Icona de pantalla completa