Benidorm, en primera línia de foc contra els incendis

7 setembre 2016 01:00h
Toni Pérez agraeix l'esforç dels efectius que van participar en les tasques d'extinció i Agustín Navarro elogia la solidaritat i l'operatiu que va brindar l'Ajuntament

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, ha pres la paraula després de la votació del punt únic del ple extraordinari del dia d'avui, per a qualificar de “extraordinària” i “urgent” la situació viscuda per les poblacions de Benitatxell i Xàbia en la Marina Alta i les de Bolulla, Tàrbena, Callosa o Altea en la Marina Baixa després dels tràgics incendis que han assolat els seus termes municipals els últims dies.

Pérez ha condemnat “la desraó d'aquells que jugant amb la naturalesa juguen amb la vida dels altres, extingeixen el nostre patrimoni i posen en risc la vida i el ben natural més preuat que tenim: les nostres muntanyes, nostra repobla”. L'alcalde de Benidorm també ha agraït a les administracions, als Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat, als bombers, als voluntaris, a les brigades forestals i als veïns i veïnes la seua participació activa que ha “contribuït a l'extinció i el control d'aquests incendis i que afecten el menys possible” i, sobretot, ha subratllat la “solidaritat del poble de Benidorm amb tots i cadascun dels afectats” i amb els seus municipis. Toni Pérez ha finalitzat el seu al·legat desitjant que situacions com la viscuda aquestes últimes hores en les marines “no es repetisquen” i més “si són provocades per l'ésser humà”.
 

A continuació, el regidor socialista, diputat provincial i ex alcalde de Benidorm, Agustín Navarro, ha pres la paraula per a felicitar a Pérez per la seua intervenció en nom de tota la corporació municipal en el ple “perquè és moment i el lloc en què procedeix”. Navarro que ha estat, com a representant de la comarca en la Diputació, present durant els treballs d'extinció, ha elogiat a l'Alcaldia per haver-se posat “a disposició” dels alcaldes dels municipis afectats. El diputat provincial ha posat l'accent en la presència, al capdavant dels treballs d'extinció de “mitjans de FCC amb cubes, de la Generala i de la Policia Local”, tots de Benidorm, i ha demanat a Pérez que faça extensiva la seua felicitació i agraïment a tots els participants perquè “açò és fer comarca i fer solidaritat”, ha finalitzat.


 
Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next