Benidorm Film Office reunix al sector audiovisual

3 octubre 2016 01:00h
L'oficina de rodatges municipal Benidorm Film Office ha mantingut este matí una reunió informativa amb professionals del sector audiovisual local amb la finalitat d'establir un contacte entre l'administració local i diferents empreses i professionals del sector per a treballar amb l'objectiu comú de promocionar la ciutat a través dels seus treballs.

Per a açò el servici de la Benidorm Film Office ha volgut donar-los a conéixer l'esborrany d'una nova ordenança municipal ad hoc per a este tipus d'activitat, que l'Ajuntament engegarà. Es tracta d'un document en el qual s'està treballant i que regula i contempla tots els aspectes que caracteritza un enregistrament o una sessió de fotografia en espai públic.
Fins al moment les ordenances municipals no contemplen res més que una taxa per la realització d'esta activitat i amb esta nova ordenança, el consistori pretén funcionar com en altres ciutats on aprofiten esta activitat per a la promoció de la ciutat.

També la reunió va servir per a informar de l'activitat de la BFO, i de com ha anat incrementant-se el nombre de rodatges i fotografia en la ciutat des de la seua reactivació fa ja tres anys. En la reunió també s'han donat a conéixer les necessitats que en l'àmbit professional té una producció publicitària, en ser este la majoria de treballs que es graven a Benidorm.


 
next