Diari La Veu del País Valencià
Benidorm – Terra Mítica celebra el Halloween més terrorífic
Dissabte que ve 8 d’octubre, Terra Mítica dóna començament a la campanya més terrorífica de l’any, Halloween, la qual arriba, en la present temporada, repleta de novetats.
Terra Mítica celebra halloween amb el major passatge del terror en viu i un assalt zombie.
Sota el lema Veuen si vols, sal si pots, el parc ha disposat una gran quantitat d’activitats i oferta de noves atraccions (passatges del terror exclusius) i espectacles que tenen com a objectiu sembrar la por i la diversió entre els seus visitants.
A partir del proper 8 d’octubre, el complex d’oci de Benidorm canviarà la seva aparença habitual per deixar pas a éssers d’ultratomba i fantasmagòrics que camparán a pler per cadascuna de les àrees del parc. Terra Mítica s’omplirà de carabasses, esquelets, mòmies i una infinitat d’elements decoratius que traslladaran al visitant a la terra dels malsons més emocionants ydivertidas.
La Nit d’Halloween, RESURECCIÓN.
La temàtica zombie predomina més que mai en l’Halloween de Terra Mítica en la present temporada. La Nit d’Halloween, el 31 d’octubre, el parc promet una jornada d’autèntic terror que es desenvoluparà en horari habitual des de les 10:30 i que comptarà amb una obertura especial des de les 19:00 hores i fins a la mitjanit i amb un esdeveniment exclusiu des de les 00:00 fins a les set del matí de l’endemà.
El proper 31 d’octubre, des de les 19:00 hores, el client comptarà amb una proposta d’Halloween terroríficament divertida: espectacles exclusius, gimkanas familiars, jocs pels més petits, atraccions i animació terrorífica a més d’un concurs de disfresses en el qual es premiarà els abillaments d’Halloween més originals i tenebrosos.
>
No obstant això, l’estel de la nit d’Halloween seran sens dubte els dos nous passatges del terror exclusius que es desenvoluparan en el complex únicament la nit del 31 d’octubre: NECROTOWN i L’ÚLTIM RITU.
Necrotown és el major passatge del terror en viu d’Europa. Amb més de 7.000 metres quadrats de recorregut, el client sentirà la por en estat pur. Aquest passatge es desenvoluparà en una de les zones del complex, Iberia, que passarà a convertir-se en un poble deshabitat, el poble dels morts. Necrotown serà l’escenari de successos inexplicables que donaran sentit a una història repleta de misteri. Assassinats i desaparicions van sumir a aquest poble en la més profunda desesperació maleint cada racó del mateix.
L’últim Ritu és un altre dels passatges exclusius amb els quals explicarà Terra Mítica la nit del 31 d’octubre. Es tracta d’un viatge en el temps molt abans del dia dels morts. El visitant s’endinsarà en un laberint maleït on es practica la màgia més fosca.
Un altre dels plats forts de la Nit d’Halloween tindrà lloc a partir de la mitjanit i fins a les 7 del matí, només apte per a amants de l’adrenalina i el terror. Terra Mítica celebra el seu primer Assalt Zombie. 5 àrees temàtiques, 14 proves i un sol objectiu, la supervivència. Els participants hauran de trobar la sortida a la zona de seguretat per fugir dels zombies que habiten per tot el parc i que passegen assedegats de sang. 7 hores d’angoixant fugida amb moltes sorpreses.

Comparteix

Icona de pantalla completa