Terra Natura Benidorm celebrarà Halloween amb màgia i terror

21 octubre 2016 01:00h
El parc d'oci i naturalesa Terra Natura Benidorm ha preparat una programació especial per celebrar la festivitat d'Halloween. Des del 15 d'octubre fins a l'1 de novembre el complex acollirà diferents activitats dirigides al públic familiar.
 
Entre les propostes destaca el passatge de terror, amb  elements divertits, carabasses somrients i  un bagul misteriós, on el terror es convertirà en diversió. Paral·lelament, s'ha organitzat un taller de maquillatge vampírico, en el qual els nens i nenes que acudeixin disfressats al parc podran completar el seu abillament d'Halloween.
 
La programació inclourà contacontes, que amb el títol “Histories per dormir com un tronc” tindran com a protagonistes a personatges que faran “morir” de riure als nens. A més, la programació especial inclourà l'organització de l'IV Congrés de Màgia, que tindrà lloc el 29 d'octubre i en el qual es realitzaran diversos tallers de màgia i trucs, així com una gran gymkhana.
 
El cost de l'entrada a partir del 15 d'octubre tindrà un preu especial de 18 euros, que romandrà habilitat fins al 28 de febrer del proper any i es podrà adquirir a través de la web www.terranatura.com.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next