Diari La Veu del País Valencià
El Gran Hotel Bali de Benidorm el segon hotel nacional més buscat en internet
Segons l’estudi realitzat per SEMrush en el sector del turisme, i publicat pel portal de Hosteltur, el Gran Hotel Bali se situa com el segon hotel més buscat en internet després del Riu Chiclana de Cadis.
En total, el sector del turisme és un dels més populars en Internet i igualment un dels més competitius. Hosteltur considera que un bon posicionament en Internet “és un dels objectius més importants per organitzar el seu treball”.
Quant als proveïdors de cerca d’hotels usats com a referència per a l’establiment del citat rànquing figura, com a líder inqüestionable, booking.com amb gairebé cinc milions de visites al mes.
Els següents dos llocs web, encara que bastants allunyats de les xifres que maneja el primer són Rumb i Trivago amb un tràfic orgànic de 2,7 milions i 2,6 milions, respectivament.
Els hotels mes populars en Google són:
1. Riu Chiclana(Cadíz)
2. Gran Hotel Bali(Alacant)
3. Hotel Entremares(Múrcia)
4. Platja de Guardamar(Alacant)
5. Hotel Best Alcazar(Granada)
6. Hotel W (Barcelona)
7. Hotel Beatriz (Toledo)
8. Barceló Punta Humbría (Huelva)
Són molts els usuaris d’internet que s’han preguntat en alguna ocasió sobre com passar les vacances o fins i tot per motius de treball han hagut de buscar bitllets o hotels en alguna ciutat desconeguda. Com s’ha detectat en aquesta anàlisi, la cerca d’hotels a Espanya és més popular en ciutats com Benidorm, Madrid i Sevilla.
En concret,els hotels d’Espanya que més es busquen són el Riu Chiclana a Cadis i el Gran Hotel Bali a Alacant.

Comparteix

Icona de pantalla completa