Diari La Veu del País Valencià
Benidorm – Premis d’aparadorisme amb temàtica Halloween
Comerç i AICO lliuren en el ‘Carrer del Terror’ els premis d’aparadorisme amb temàtica Halloween

Pin Shop, Óptica Aquavisión i Fusión Cook van ser els establiments guanyadors del concurs d’aparadorisme amb temàtica Halloween, organitzat per l’Associació Independent de Comerciants, AICO, i la Regidoria de Comerç per a dinamitzar l’oferta comercial de la ciutat. El lliurament de premis es va realitzar en la nit d’ahir dilluns al carrer Gambo, convertit durant estos dies en el ‘Carrer del Terror’.

L’edil de Comerç, Ana Pellicer; el president d’AICO, Raúl Parra; l’edil de Festes, Jesús Carrobles; i el regidor Eugenio García van ser els encarregats de lliurar els premis als guanyadors, premis en metàl•lic aportats per la Regidoria de Comerç. El guanyador, Pin Shop, va rebre 700 euros; el segon classificat, Óptica Aquavisión, 200: i el tercer classificat, Fusión Cook, 100 euros.

Raúl Parra va agrair la participació dels comerciants en esta iniciativa, que segons les seues paraules pretén “atraure el client al comerç local, al comerç de la seua ciutat, dinamitzant l’activitat en els carrers”.

Comparteix

Icona de pantalla completa