Diari La Veu del País Valencià
Benidorm i Ecovidrio s’uneixen per a incentivar el reciclatge de vidre
Benidorm i Ecovidrio s’uneixen per a incentivar el reciclatge de vidre entre les penyes durant les Festes Patronals

La penya que més recicle obtindrà una cistella de productes de la terra valorada en 700 euros Les Regidories de Festes i Medi ambient de l’Ajuntament, l’Associació de Penyes i Ecovidrio han dissenyat la campanya ‘LaPeñaMasGlass’ per a incentivar el reciclatge de vidre entre penyistes i veïns durant les Festes Majors Patronals que s’inicien aquest cap de setmana.

La penya que més vidre recicle obtindrà com a premi una cistella de productes de la terra valorada en 700 euros. La presidenta de l’Associació, Mariló Cebreros, ha explicat que s’ha lliurat a Ecovidrio una relació de les penyes associades amb el nombre d’integrants de cadascuna, ja que a l’hora d’establir el guanyador es tindrà en compte el percentatge de vidre reciclat en proporció als membres de la penya.

Per al pesatge del vidre, l’entitat instal·larà una bàscula gegant i tres contenidors decorats amb Mr. Iglú ‘fester’ en la intersecció de l’avinguda de l’Aigüera i el carrer Fondo. Del divendres 11 al dimecres 16 de novembre, els penyistes podran passar per este punt entre les 12.00 i 18.00 hores per pesar i dipositar els seus envasos de vidre. En esta zona de bàscula hi haurà dos monitors que pesaran el vidre i portaran el control dels quilos reciclats per cada penya, mentre que altres dos visitaran els locals en el mateix horari per a animar als festers a participar. Esta patrulla ecològica lliurarà fullets informatius als penyistes i marxandatge de la campanya. A més, cada veí que porte a l’estand tres envasos de vidre serà obsequiat amb un detall.

El regidor de Festes, Jesús Carrobles, ha convidat els penyistes “a participar en esta iniciativa i a no descurar el reciclatge durant estos dies, en els quals es generen quantitats molt importants de vidre”.

Durant els dies de festes, els penyistes podran informar-se del rànquing del reciclat, vore fotos i consultar els seus dubtes en la web www.lapeñamasglass.es.

Comparteix

Icona de pantalla completa