Diari La Veu del País Valencià
La programació de les Festes de Benidorm en el teu mòbil
A més de l’aplicació ‘Festes Patronals Benidorm’, la Comissió llança l’etiqueta #BenidormEnFestes en xarxes socials.
Tota la programació de les Festes Majors Patronals en el teu mòbil.
Descarrega-la aquí gratuïtament
La Regidoria de Festes i la Comissió de Festes Majors Patronals han presentat la seva nova aplicació oficial per a dispositius mòbils: ‘Festes Patronals Benidorm’, que funciona sota els sistemes operatius iOs i Android i que ja es pot descarregar des de la AppleStore i la Google Play Store.
La creació de l’aplicació perquè facilita que tothom tingui, a tot moment, tot el programa de festes a mà. Atès que avui dia tot funciona amb el mòbil, gens millor que crear una App per a aquests dispositius, sobretot per a la gent més jove que sempre està connectada, perquè puguin estar informats de tots els actes.
L’ús del nou programari permet, la geolocalización de totes les penyes i també de tots els actes programats. A més de l’aplicació, s’ha anunciat el llançament per la Comissió de l’etiqueta ‘#BenidormEnFestes’ per compartir tots els actes a les xarxes socials.
L’aplicació és gratuïta i el seu desenvolupament ha estat pagat íntegrament per la Oversoftware. Ocupa escassos 17,6 mb en el telèfon (sistema iOs) i està lliure de publicitat intrusiva. A més del Programa Oficial, en ‘Festes Patronals Benidorm’ es pot trobar les fotografies oficials de les reines, dames, mayorales i penyes.

Comparteix

Icona de pantalla completa