Diari La Veu del País Valencià
La pluja retalla la segona Mascletà en honor a la patrona de Benidorm
La processó a Sant Jaime Apòstol i l’actuació de Fórmula V completen els principals actes si la pluja ho permet

La ciutat de Benidorm despertava ahir de matí com és habitual amb un bombardeig aeri des de la Plaça del Castillo però amb el cel cobert i seriosa amenaça de pluja.

I així va anar ja que la segona mascletá programada en els actes festius va haver de ser avançada quinze minuts ja que la tempesta va començar a ser cada vegada major i posava en perill la seva celebració. Per això la prestigiosa pirotècnia Ricardo Caballer va posar en acció els més de 120 quilos de pólvora que en tan sols cinc minuts va ensordir a tots els assistents que no van voler perdre’s l’espectacle pirotècnic, una mica més curt de l’habitual, però que va arrencar els aplaudiments després de la seva finalització. Una vegada més l’artista va rebre l’aplaudiment i felicitació del públic i autoritats que van tenir a veure la mascletá una mica més protegits de l’habitual.

A la tarda els actes van continuar a les 17 hores amb l’espectacle de recortadores ‘Exhibició sort de la Tauromàquia’ en la qual van participar nombrosos retalladors tant en les diferents exhibicions com en els dos desafiaments programats.

A les 19.00 va tenir la solemne processó en honor al patró Sant Jaime Apòstol i després d’ella, a l’interior del temple es va entonar l’himne al nostre Sant Patró i com és tradicional es van donar a conèixer per part del rector Don Joan Antonio González Magaña els nous Mayorales i Mayoralesas de la Comissió de Festes Majors Patronals 2017.

Per finalitzar la jornada hi van haver dues actuacions, l’orquestra Athenas actuarà al carrer Gambo mentre que en la Plaza SSMM Reyes d’Espanya va acollir el concert del mític grup madrileny dels anys 60 de pop espanyol ‘Fórmula V’ i que en l’actualitat tan sols continua el seu vocalista Paco Pastor amb una banda totalment renovada.

Després del concert es va iniciar el tradicional Correfocs pels principals carrers de la ciutat.

Comparteix

Icona de pantalla completa