Diari La Veu del País Valencià
Acaben les festes majors de Benidorm
Les Festes Majors Patronals arriben hui a la seua fi amb diversos actes programats i amb el comiat conjunt per primera vegada, de les Reines Major, Beatriz Amor Rodríguez i Infantil, Paula González de Zárate Such, la seua Cort d’Honor i la Comissió de Festes, presidida per Manuel Agüera, així com l’Associació de Penyes, presidida per Mariló Cebreros.

El dia va arrancar amb l’últim bombardeig aeri per a donar pas a la ‘Festa de les Festes’, on totes les entitats festeres de la ciutat es van concentrar a la plaça de Neptú per a recórrer els cèntrics carrers de la ciutat fins a arribar a la plaça de Ses Majestats els Reis d’Espanya on van ser rebudes per les Reines, Cort d’Honor i Comissió de Festes Majors, donant-los la benvinguda i un vi d’honor. Posteriorment es va celebrar la ‘Mascletà’ Infantil a càrrec de la pirotècnia Ricardo Caballer.

Per a esta vesprada, està previst un grandiós i multitudinària Desfilada de Carrosses en la qual participen penyes, comissions i entitats festeres, al costat de les Reines Majors i Infantil i la seua Cort d’Honor que posaran el fermall final a una desfilada que recorrerà el tradicional traçat des del Parc d’Elx, Ametlers, Mart, Russafa, Martínez Alejos i Gambo, finalitzant a la plaça de la Hispanitat.

Després d’açò es dispararà un grandiós i espectacular Castell de Focs Artificials en la Platja de Ponent a càrrec de Ricardo Caballer per a posar el punt final a unes festes marcades pel bon ambient i la festa que ha viscut la ciutat durant sis dies.

Desfilada de l’Humor

Anit es feien lliurament, prèvia a l’actuació del discjòquei Santi Bertomeu, els premis de la Desfilada de l’Humor en la qual van participar finalment set penyes. La vencedora amb un premi de 1.200 euros va ser la penya Coeters amb la paròdia ‘La rotonda de Toni’. Bavallons es va adjudicar el segon premi de 1.000 euros per ‘El truc final’, mentre que el tercer lloc dotat de 800 va anar a parar a la penya Desbaratats i la seua ‘Ongi Etorri a Benidorm’. Els premis ho van completar la penya Equisdé ‘Benimania’ i Ni pa tu, ni pa mi ‘Matrimoniada’ amb 400 i 200 euros respectivament.

Comparteix

Icona de pantalla completa