Diari La Veu del País Valencià
El Club Voleibol Platges de Benidorm trasllada els detalls de la nova temporada
La Junta Directiva del Club de Voleibol Platges de Benidorm, que presideix Mario Rodríguez, ha traslladat a l’alcalde, Toni Pérez, i a la regidor d’Esports, Ana Pellicer, els detalls de la nova temporada en la qual el club compta amb 13 equips i un total de 164 jugadors, 102 en la línia femenina i 62 en la masculina. Al final de la trobada, des del Club s’ha lliurat a l’alcalde i a la regidor les noves equipaciones per a la temporada 2016/2017.

L’equip representatiu del club en la línia masculina serà el Benicolchón Platges de Benidorm que jugarà aquesta temporada en 1a Nacional. L’equip abanderat de la línia femenina serà el Clíniques Dentals L’Aigüera, que competirà en la màxima categoria Autonòmica.

Pel que fa a la base, hi haurà set equips femenins: Infantil A, B i C, Cadet A i B –Viatges Carrefour Platges de Benidorm-, i Juvenil A i B. En categoria masculina seran tres equips: Infantil, Cadet i Juvenil. Tant els xics com les xiques jugaran les lligues autonòmiques per a intentar classificar-se per als Campionats Nacionals. Finalment, el club explica també amb un equip mixt de Prebenjamines, que jugaran a nivell comarcal, i que està format per 19 xiquets i xiquetes de 7 a 9 anys.

Comparteix

Icona de pantalla completa