Diari La Veu del País Valencià
Benidorm mostra la seua repulsa davant un nou cas de violència de gènere
Benidorm ha mostrat aquest dimarts la seua repulsa per l’assassinat d’una dona a Barcelona, que els Mossos d’Esquadra atribueixen a un nou cas de violència de gènere. Membres de la corporació municipal, encapçalats per l’alcalde i l’edil d’Igualtat, Toni Pérez i Ángela Llorca; treballadors municipals; membres del Consell Veïnal, i representants d’entitats socials es van concentrar ahir a migdia a les portes de l’Ajuntament per a guardar un minut de silenci per aquesta nova víctima, que arriba després d’un cap de setmana negre en el qual tres dones van ser assassinades per les seues parelles o exparelles.

L’última víctima, una dona de 57 anys, va ser presumptament assassinada amb una escopeta pel seu marit, que segons la línia de recerca s’hauria suïcidat posteriorment amb la mateixa arma. Els cossos de tots dos van ser trobats ahir vesprada en el domicili conjugal.

En el que va d’any són 44 les dones assassinades per les seues parelles o exparelles. Altres vuit casos segueixen en recerca, per la qual cosa la xifra final de víctimes de violència de gènere podria ser més elevada.

Comparteix

Icona de pantalla completa