Diari La Veu del País Valencià
El Taller d’Ocupació Benidorm V dóna treball durant un any a 10 persones aturades

Cadascuna d’elles cobrarà el salari mínim interprofessional

El passat 29 de desembre va començar el Taller d’Ocupació Benidorm V, un programa mixt que combina accions formatives amb la prestació de servicis d’utilitat pública i interés social.

Un total de 10 persones aturades de Benidorm, inscrites al Servef (Servici Valencià d’Ocupació i Formació), participa en esta iniciativa que tindrà una durada d’un any. Durant tot eixe temps, estos treballadors rebran una remuneració equivalent al SMI (Salari Mínim Interprofessional) de 655,20 euros mensuals. El Taller està subvencionat per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, i compta amb un pressupost de 214.963.60 euros: 185.463.60 aportats directament pel Servef i la resta -29.500 euros- per l’Ajuntament de Benidorm.

En un acte celebrat en el Saló de Plens de l’Ajuntament, la regidora d’Ocupació, Maria Jesús Pinto, acompanyada pel tècnic d’enllaç del Servef, Tomás Aguirregoitia, i el director del Taller, José Antonio Fernández, van lliurar a estes deu persones els seus contractes per a la formació i l’aprenentatge.

Els participants desenvoluparan tasques d’atenció i informació al ciutadà en les diferents dependències municipals repartides per la ciutat. L’equip docent està compost, a més pel director, per una professora de l’especialitat Operacions Auxiliars de Servicis Administratius Generals, i una altra més de suport.

Comparteix

Icona de pantalla completa