Diari La Veu del País Valencià
Equips de futbol de les lligues europees trien Benidorm per a les seues concentracions d’hivern
Nou clubs de futbol de lligues europees han triat Benidorm com a destinació per a la concentració d’hivern dels seus equips de primera divisió. És el cas del Shalke 04, el CSKA de Moscou, el Rapid de Viena, el Oostende belga o el Strum Graz austríac, que estos dies s’entrenen i disputen partits amistosos en la ciutat, aprofitant la bona climatologia que oferixen Benidorm i la Costa Blanca en estes dates.

La regidora d’Esports, Ana Pellicer, ha explicat que “estos equips s’estan entrenant en les instal·lacions municipals de l’Estadi Guillermo Amor i també en altres privades”, com les recentment estrenades per l’Hotel Meliá Villaitana.

Pellicer ha assenyalat que “estes concentracions són una oportunitat per a Benidorm des del punt esportiu, ja que acosten a la ciutat a futbolistes professionals de primer nivell”, però també ho és “des del punt de vista turístic, ja que es tracta d’un segment de mercat, el del turisme esportiu, molt interessant, amb potencial i repercussió internacional, i en el qual la ciutat cerca posicionar-se i afermar-se en les pròximes temporades”.

De fet, el turisme esportiu està en alça, amb creixements de prop del 10%, i ja està entre les tres principals motivacions per a viatjar.

L’edil ha valorat la repercussió mediàtica i promocional que per a Benidorm tindran estes concentracions esportives, ja que tota l’activitat de la concentració i les condicions meteorològiques en les quals s’està desenvolupant arribarà a milers de lectors i seguidors d’estos clubs a través de les cròniques d’entrenaments i partits que realitze la premsa especialitzada de cada país.

A més dels equips esmentats, també estan a Benidorm el Victoria Plenz (Txecoslovàquia), el LEOIA Varsòvia i el Piast Gliwice de Polònia, i el Grassopper (Suïssa).

Comparteix

Icona de pantalla completa