El mercat ambulant de Benidorm es trasllada al recinte firal fins a mitjan març

10 gener 2017 01:00h
El mercat ambulant del dimecres es trasllada aquesta setmana i fins a mitjan març al recinte firal a causa de les obres d'ajardinament del Parc de Foietes. La regidora de Comerç, Ana Pellicer, ha recordat que l'UTE que està realitzant les obres del parc ha avançat les labors de plantació i ajardinamiento de les zones verdes –inicialment previstes per a febrer- i que aquestes són incompatibles amb la instal·lació del mercat ambulant.

Pellicer ha assenyalat que “l'empresa ens ha demanat que des d'aquest dimecres, 11 de gener, i fins a mitjan març no s'instal·le el mercat ambulant en Mercasa per a no interferir en els treballs”. La responsable de Comerç ha aclarit que “s'ha intentat compatibilitzar el mercat ambulant amb els treballs de ajardinamiento però no ha sigut possible, perquè encara que les labors de plantació poden ser relativament ràpides, cal respectar el procés de germinació de la gespa i d'assentament de totes les espècies“.

“Tècnicament -ha afegit- ens recomanen evitar el trànsit de persones perquè tot el procés d'ajardinament es faça en les condicions més òptimes i les zones verdes resultants siguen millors”, encara que ha matisat que aquestes labors sí són compatibles amb l'ús de Mercasa com a aparcament, per la qual cosa les zones d'estacionament seguiran operatives.

Pellicer ha demanat disculpes als ciutadans “pel trastorn que suposa un nou trasllat del mercat ambulant en tan poc temps”.


 
Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next