Diari La Veu del País Valencià
Benestar Social adequa com a espai polivalent el soterrani del centre ‘Llorca Linares’
L’Ajuntament de Benidorm està adequant com a espai polivalent i multiusos el soterrani del centre social José Llorca Linares per a donar-li un ús públic. Un soterrani de 686 metres quadrats que des de l’obertura del centre només s’utilitzava com a magatzem, ja que no disposava dels accessos reglamentaris.

L’alcalde, Toni Pérez, ha indicat que l’adequació “està pràcticament ultimada”, que suposa ampliar en més d’un 30% la superfície útil del centre social, i que ha suposat una inversió de 40.000 euros, feta amb càrrec al pressupost de la Regidoria de Benestar Social -que dirigeix Ángela Llorca- aprofitant els fons que s’havien reservat per a “una altra actuació que no es va poder realitzar en el Parc de Foietes”.

Pérez ha detallat que aquesta obra d’adequació ha permès reconvertir part del soterrani en “dues grans sales polivalents” en les quals s’instal·larà sòl de tarima, mentre que la resta de l’espai es reserva com a magatzems per a la Regidoria de Benestar i per a diferents entitats socials que tenen la seua seu en el centre José Llorca Linares.

Aquesta adequació està vinculada a l’obra del Parc de Foietes, ja que serà la Conselleria la que s’encarregue de crear els nous accessos directes al soterrani des del carrer: un al costat de la zona d’aparcaments de Mercasa i un altre pel carrer Goya. Referent a açò, l’Ajuntament està a l’espera que la Conselleria de Patrimoni autoritze la mutació demanial (canvi de destinació d’un bé de domini públic) proposta per l’administració local, aprovada en ple i consensuada amb la Conselleria d’Igualtat.

Aquesta obra se sumisca a la desenvolupada aquest estiu de rehabilitació integral de tots els banys i vestuaris del Llorca Linares –aquests últims utilitzats per les persones sense sostre derivades per Càrites, Creu Roja i la pròpia Regidoria-.

Comparteix

Icona de pantalla completa