Diari La Veu del País Valencià
Acaba sense acord la primera reunió entre la UTE Alacant i el Comitè de Vaga
RedactaVeu / Alacant.

Des del Comitè de vaga informen que la reunió amb l’empresa UTE Alacant mantinguda ahir des de les 09:30 hores, en els locals de l’empresa, s’ha tancat sense acord davant les pretensions empresarials de no reposar el conveni col·lectiu en tots els seus aspectes.

Per la part social el que s’ha proposat és recuperar el contingut del conveni col·lectiu en tot el seu articulat i incorporar un increment zero en taules salarials amb una vigència de 5 anys. Aquesta proposta ha sigut rebutjada per la part empresarial que, a més d’açò, insisteix a retallar i modificar drets laborals que la plantilla ha rebutjat al llarg de tota la negociació duta a terme en aquests mesos.

D’altra banda, membres del Comitè de vaga van a presentar una denúncia a les dependències de la Guàrdia Civil pels comportaments de la part empresarial en l’enviament dels SMS a la plantilla durant el dia d’ahir perquè entenen que suposen una lesió a l’exercici dels Drets Fonamentals en matèria de vaga i pel que està succeint en l’abocador municipal on s’incompleixen els serveis mínims establits segons entén la part social.

Les reunions es reprendran al llarg del dia de hui.

Comparteix

Icona de pantalla completa