Premi Sambori Local Museros 2017

27 març 2017 01:00h

L’Ajuntament de Museros, amb la col·laboració de la Coordinadora de l’Horta Nord d’Escola Valenciana, del CEIP Blasco Ibáñez, de l’Escola La Masia i de l’IES Museros, han organitzat, per primera vegada, el Premi Sambori Local Museros 2017, un certamen de literatura en valencià, que va tindre lloc, divendres, 24 de març, a la Casa de Cultura, i que ha representat un gran èxit d’assistents i de participants.
 
Els xiquets i les xiquetes d’infantil, d’educació primària i d’ensenyament secundari obligatori guardonats van ser rebuts a la porta de la Casa de Cultura pel grup de dolçaines de l’Escola La Masia.
 
A l’acte, assistiren tant l’alumnat com el professorat i la direcció dels diversos centres, i evidentment, els familiars dels xiquets i de les xiquetes que volgueren acompanyar-los en un acte tan emotiu i important per a ells.
 
Els parlaments de benvinguda de l’alcaldessa de Museros, Cristina Civera Balaguer, i del regidor de Cultura, Educació i Promoció Lingüística, Víctor Xercavins i Garcia, donaren les gràcies als 41 xiquets i xiquetes que amb els seus treballs participaren en aquests premis, i també, a tot l’equip educatiu per la seua implicació i treball a l’hora de seleccionar els millors treballs de cadascuna de les aules.
 
Posteriorment, el mantenidor de l’acte, Francesc Pedroche, va presentar el grup que va amenitzar tota la cerimònia de lliurament de diplomes de reconeixement i de regals per als seleccionats de les diverses aules dels centres. El grup Arrop i Tallaetes va fer ballar, cantar i divertir-se tant a menuts com a majors, i va crear un ambient de festa.
 
L’Ajuntament de Museros desitja molta sort i dóna l’enhorabona a aquells que passen a la fase comarcal. També dóna les gràcies a tots els assistents i convida els xiquets i les xiquetes perquè participen en el pròxim Premi Sambori Local Museros 2018 amb els seus treballs.


 
next