Diari La Veu del País Valencià
Fabra: “La imatge de la Comunitat no són eixes dues precioses xiques”
Europa Press / València / Madrid

“No les he vist, però hem de ser molt respectuosos. No vull que es parle de la Comunitat Valenciana per eixes dues precioses xiques que poden estar representant una empresa”, ha assegurat Fabra en declaracions als periodistes en Fitur.

Així, ha defensat que “la Comunitat Valenciana no és això”, sinó que és “compromís, alegria i atenció a totes les persones que vinguen”. “Eixos són models del passat. Ara hem d’oferir altres coses, tot el potencial del sector turístic”, ha manifestat.

“Eixa és la imatge que hem d’oferir i no ens hem de quedar amb una desafortunada foto del que alguns pensen que segueix sent la Comunitat Valenciana”, ha postil·lat.

L’ajuntament es desvincula

Davant les crítiques rebudes en les últimes hores a través de les xarxes socials, l’Ajuntament de Gandia ha publicat en el seu perfil de Twitter una nota aclaridora en la qual assegura que “les xiques de la foto difosa malintencionadament res tenen a veure amb l’oferta de l’Ajuntament de Gandia”, sinó que “es tracta d’una empresa privada que acudeix a Fitur a promocionar-se”.

De fet, des de l’empresa, la discoteca Bacarrá, també han emès un comunicat en el qual assenyalen que acudeixen a Fitur a presentar la seua oferta d’oci com han fet des de la primera edició del saló i “mai” han viatjat “a càrrec de cap govern local”.

“Sempre hem pagat: estades, viatges i totes les nostres despeses. Reafirmem que les xiques d’imatge de la discoteca Bacarrá no formen part del personal de promoció de Gandia”, han reiterat.

Comparteix

Icona de pantalla completa