Diari La Veu del País Valencià
Pere Roc II, Fèlix i Monrabal esperen rival en la gran final de la Lliga d’escala i corda

El trinquet de Vilamarxant acollirà, aquest divendres, la partida definitiva de la segona semifinal de la Lliga Professional d’escala i corda entre els equips de Soro III i Javi i el de Santi de Silla, Santi de Finestrat i Natxo. El guanyador serà el segon finalista. El primer és el trio de Pere Roc II, Félix i Monrabal després de guanyar la segona partida de semifinals davant Genovés II, Dani i Carlos, per 60-30. La victòria de l’equip blau, que va véncer 2-0 l’eliminatòria, va provocar que la de Pedreguer haja sigut l’última partida professional de Dani de Benavites, ja que va dir que, en finalitzar la seua participació en la Lliga, es retiraria.

En la partida en què l’equip de Pere Roc es va classificar per la final, l’equip roig, compost per Genovés II, Dani i Carlos, va començar la partida gelat i es va posar dos jocs per darrere. Els de Genovés II es van anotar el tercer joc amb un Dani que entrava molt en joc i li demanava presència a Carlos, 25-20. En eixe moment, pareixia que la partida s’igualava però Pere Roc II va estar molt encertat amb precisions i sense errors. Diuen que la pilota pinta a qui més juga i els rojos no van tindre l’oportunitat, ja que els blaus es van escapar fins el 55-25. Dani es va defensar prou bé durant la partida però a Genovés li va costar un poc el rebot amb l’esquerra, al contrari que a Pere Roc II, que és esquerrà i es va veure amb eixe avantatge, de manera que les tornava totes. Finalment, 60-30 i victòria per a Pere Roc II, Félix i Monrabal, que disputaran la final que començarà el dia 23 d’abril al trinquet de Sueca.

L’equip de Santi de Silla va aconseguir el primer punt de la semifinal en véncer a Pelayo. Fotografia: Juan Rodrigo Legua.

Comparteix

Icona de pantalla completa