Raimon i Joan Francesc Mira, Premis Nacionals de Cultura de la Generalitat de Catalunya

El cineasta Albert Serra, l’actriu Emma Vilarasau i el compositor Hèctor Parra han sigut altres dels distinguits amb els guardons
5 abril 2017 01:00h

El cantautor xativí Raimon i l’escriptor, antropòleg i sociòleg valencià Juan Francesc Mira han sigut guardonats amb els Premis Nacionals de Cultura 2017, els més rellevants en l'àmbit cultural i atorgats per la Generalitat de Catalunya. El Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA) ha anunciat, aquest dimecres, els guardonats d’enguany.

Aquests guardons reconeixen figures i entitats que han contribuït i contribueixen a donar més rellevància a la cultura catalana, ja siga per la labor intel·lectual, artística o d’identitat compartida que desenvolupen. Els premis es lliuraran a Rubí el 14 de juny.

 Foto de família dels Premis Nacionals de Cultura 2017. Foto: ACN

A més d’ambdós valencians, també han sigut distingits enguany el cineasta Albert Serra; l'actriu Emma Vilarasau; l'impulsor d'Edicions de 1984, Josep Cots; la fotògrafa d’origen suec instal·lada a Barcelona Maria Espeus; la Fundació Apel·les Fenosa; el compositor Hèctor Parra; el director de FICOMIC, Carles Santamaria, i el Secretariat de Corals Infantils de Catalunya.

next