Diari La Veu del País Valencià
Arturo León agafa el comandament de CCOO-PV

Arturo León és el nou secretari general de CCOO-PV després de véncer Jaume Mayor en el XI Congrés de la central sindical. El nou líder comptava amb el suport de l’últim secretari general, Paco Molina, i ha obtingut 170 vots favorables, mentre que el seu contrincant n’ha rebut 131.

León va nàixer l’any 1963 i és tècnic en prevenció de riscos laborals de la Unitat Perifèrica de Prevenció de l’Hospital General Universitari d’Alacant. Afiliat al sindicat el 1988, des de feia tres mandats ocupava la secretaria general de la Federació de Sanitat de CCOO-PV. A més, és membre del Consell de Salut de la Comunitat Valenciana.

L’equip de León ha obtingut 164 vots a favor en la votació per a la Comissió Executiva del sindicat, per la qual accediran a l’organisme de govern 15 membres de la seua candidatura, mentre que la llista de Mayor tindrà 11 representants, en haver obtingut 136 vots.

El nou secretari general ha explicat que una de les fites del seu mandat serà ocupar-se dels treballadors a l’atur, dels falsos autònoms i dels joves, a banda de la negociació col·lectiva i la reivindicació per a recuperar drets socials. León reemplaça Molina, que aquest dimarts va anunciar que no es presentava a la reelecció.

Comparteix

Icona de pantalla completa