Alacant no vol un canvi de gestió de la Mancomunitat dels Canals del Taibilla

Insten l'Executiu central a mantenir la Mancomunitat com a organisme autònom del Govern
10 febrer 2013 01:00h
EFE / Alacant
 
Segons els populars i els socialistes, "no es pot posar en risc i, fins i tot, fer desaparèixer un organisme públic que funciona". "Si el Govern dissol la Mancomunitat fusionant-la amb Acuamed, es difuminarà la fi pública de subministrament i de proveïment d'aigua a les poblacions urbanes que, fins ara, ha funcionat bé amb la gestió de la Mancomunitat dels Canals del Taibilla, amb el mateix objecte social d’Acuamed", assenyala la moció.
 
Fa pocs dies, el PSOE, Esquerra Plural i Compromís-Equo van eixir en defensa de mantenir la condició pública de la Mancomunitat dels Canals del Taibilla, davant les informacions que Medi ambient vol privatitzar la seua gestió.
 

 
Cadascun d'aquests grups parlamentaris ha presentat en el Congrés dels Diputats una Proposició no de llei per instar el Govern a què mantinga la condició pública d'aquesta mancomunitat, que proveeix d'aigua potable a 2.400.0000 habitants de Múrcia, Alacant i Albacete.
 
La seua zona geogràfica és d'11.000 quilòmetres quadrats, i les administracions integrades en el seu òrgan de gestió són el Govern central, les comunitats autònomes i representants de 79 municipis.


 
next