Diari La Veu del País Valencià
Ian, Roberto i Lorja són líders de la Lliga de Raspall després de dues jornades disputades

Després de huit partides disputades de la Lliga Professional de Raspall, el trio d’Ian, Roberto i Lorja se situa en la part més alta de la classificació. En la jornada inaugural, la victòria se la va endur l’equip de Pablo, Sanchis i Raül, que es va desfer en una partida sabatera de Moltó i Brisca, l’única parella del torneig. En la segona partida, va debutar l’altre campió vigent, Ricard, qui va véncer amb el seu equip, format per Josep i Miravalles, el conjunt de Montaner, Canari i Dorín per 25-15. En la tercera partida, el resultat va ser el mateix que en la segona, a favor de l’equip de Sergio, Tonet IV i Ricardet II, que van aconseguir imposar-se al de Moncho, Coeter II i Néstor. En la quarta partida, es va produir el debut de l’equip d’Ian, que va guanyar el de Pablo 25-10 després d’una gran partida en equip.

En la cinquena, jugada el passat divendres a Piles, l’equip de Moncho va sumar la seua primera victòria per 25-20 després d’una gran remuntada davant el de Montaner, que duu dues derrotes consecutives. La sisena partida va ser la que va enfrontar, el diumenge passat, l’equip de Ricard contra la parella de Moltó i Brisca, amb victòria per a la parella. En la setena, l’equip d’Ian, Roberto i Lorja es va situar al capdavant de la classificació de la XXIV Lliga de Raspall després de superar Sergio, Tonet IV i Ricardet II per 25 – 10.

La huitena partida, disputada el passat dimarts, va obrir la tercera jornada. L’equip de Pablo, Sanchis i Raül es va posar al front de la classificació, empatat amb l’equip d’Ian, després de véncer el conjunt de Montaner amb autoritat per 25-10.

L’equip de Moncho, Coeter II i Nèstor tractarà d’aconseguir demà la victòria front l’equip de Ricard. Fotografia: Javier Cid

La Lliga Professional de Raspall continuarà aquest divendres al trinquet del Genovés a partir de les 18.30 h amb la tercera partida dels equips de Moncho i Ricard, que buscaran la segona victòria després d’un balanç d’una victòria i una derrota per a cada equip.

Comparteix

Icona de pantalla completa