Diari La Veu del País Valencià
L’Ajuntament de la Font finalitza l’any 2016 amb resultat positiu

És el sisé any consecutiu que l’Ajuntament de la Font presenta superàvit en els seus comptes, fet que evidencia una racionalització de les despeses i distribució, al mateix temps, dels recursos del consistori, a favor del foment de l’ocupació i de les necessitats bàsiques de les persones

L’Ajuntament de la Font de la Figuera ha tancat l’any 2016 amb un resultat pressupostari ajustat positiu. Així ho demostra l’informe d’intervenció, el qual detalla que, una vegada confeccionada la liquidació del pressupost d’aquesta entitat corresponent a l’exercici 2016, la diferència entre ingressos i despeses de l’exercici, realitzats els ajustaments legals necessaris, llança un saldo positiu de 652.489,02 euros.

Des de l’Ajuntament, l’Alcalde, Vicent Muñoz ha manifestat: “aquestes xifres són el resultat a l’esforç i la bona gestió per part de l’Equip de Govern dels recursos que disposa l’Ajuntament, organitzant activitats i accions dirigides a la major part de la població, però sent consegüents amb les despeses que suposen”.

“Esperem que la dificultat imposada pel Ministeri d’Hisenda als Ajuntaments no ens cree més problemes de cara al futur. Aquesta bona gestió revertirà tant en inversions com en els serveis prestats a la ciutadania”, afirma Muñoz.

Comparteix

Icona de pantalla completa