Diari La Veu del País Valencià
Soro i Javi completen la final després d’una espectacular partida

La parella de Soro i Javi es va classificar anit per a la final de la Lliga Professional d’Escala i Corda després de véncer, en una partida molt renyida, el trio de Santi de Silla, Santi de Finestrat i Nacho. La parella va demostrar que té un nivell espectacular i va tindre molts pocs errors, la qual cosa els va permetre endur-se el premi de la final en guanyar 60-40. El seu joc va arribar a desesperar un trio que estava jugant molt, però que no va poder fer res davant la potència de Soro i la col·locació de Javi.

La partida va començar molt igualada, amb dos equips que coneixien la importància que comportava. Soro i Javi, de roig, es van anotar el primer joc, però el trio va contestar amb dos jocs seguits gràcies a un gran Santi de Finestrat i a Nacho que, a la mínima oportunitat, va tancar el quinze amb un 20-25. Soro es va despertar llavors i va començar a tornar pilotes complicadíssimes amb l’ajuda d’un Javi que sempre es veu afavorit per la seua envergadura. Així, la parella, amb un nivell quasi perfecte, es va anotar tres jocs consecutius, dos d’ells nets, i va agafar un avantatge de 40-25.

La partida podria haver-se decantat a favor dels rojos, però Santi de Finestrat va fer força per a animar els seus companys i va donar lloc als dos jocs més impressionants d’una partida de gran nivell. Els quinzes eren llargs i de qualitat i el públic que omplia l’escala de Vilamarxant va gaudit de valent de la semifinal. Així, els blaus van aconseguir apropar-se fins al 40-35.

L’equip blau ho va intentar tot fins al final. Foto: Javier Cid

La parella roja pareixia cansada, però després que els blaus aconseguiren el Val per a empatar la partida, es van refer i van aconseguir grans quinzes i pilotades impossibles per a agafar de nou un avantatge de tres jocs, 50-35, la qual cosa va provocar la desesperació de Santi de Finestrat, que és pur nervi.

Els blaus, tanmateix, van jugar a un nivell molt digne d’una semifinal de la Lliga i es van tornar a posar a dos jocs, 50-40, però la seguretat dels rojos, als quals era molt complicat fer-los un quinze, va desequilibrar la balança de la semifinal i va donar el pas a la final a Soro i Javi que, malgrat el gran nivell presentat pels dos equips, foren els justos guanyadors, ja que van jugar a la perfecció i van demostrar que seran un rival molt dur en una final que començarà el pròxim 23 d’abril a Sueca.

Per a veure totes les notícies relacionades accediu ací: Notícies XXVI Circuit Professional Escala i Corda.

Comparteix

Icona de pantalla completa