Diari La Veu del País Valencià
Sánchez ompli el nucli antic de Calp de banderes d’Espanya

L’ajuntament de Calp, governat per César Sánchez (PP), ha instal·lat al carrer de Puchalt –un dels més emblemàtics del seu nucli antic, que en breu acollirà les processons de Setmana Santa– una trentena de portatests de color blanc engalanats amb la bandera roja i groga als extrems.

El també president de la Diputació d’Alacant sembla que ha volgut amb aquest gest fer gala del seu accentuat sentit patriòtic espanyol i donar a conéixer el municipi com un dels més espanyols del nostre territori.

Aquesta “patriòtica” decoració es produeix després que el passat mes de febrer el consistori del municipi de la Marina Alta decidira utilitzar el topònim “Calpe” en dos cartells turístics instal·lats en els accessos nord i sud del municipi, a l’N-332. Aquesta decisió suposava, segons denunciaren els grups municipals Compromís i PSPV, un clar incompliment de la Llei d’Ús i Ensenyament per part del Consistori que comanda Sánchez.

Bonig, Rajoy i Sánchez, en el carrer de Puchalt de Calp, en una imatge del 2015. Foto: PP

El grup socialista calpí també va denunciar que el govern municipal havia acabat amb el valencià en la nova cartelleria i senyalització que es va instal·lar el passat estiu.

Comparteix

Icona de pantalla completa