Diari La Veu del País Valencià
Pedreguer destina més de 100.000 euros a convenis amb associacions culturals, esportives i socials

Pedreguer es distingeix a nivell comarcal per la seua gran vitalitat associativa, que es tradueix en l’existència d’una quantitat important de col·lectius i entitats sense finalitat de lucre que desenvolupen les seues activitats al municipi, en benefici del conjunt dels veïns i veïnes. Per tal d’afavorir l’associacionisme local i col·laborar-hi, l’Ajuntament subscriu anualment convenis de amb la gran majoria d’elles. En aquest sentit, d’acord amb el Pressupost Municipal per a 2017, aprovat al Ple del passat mes de desembre, l’Ajuntament de Pedreguer destinarà enguany un total de 105.342 € al teixit associatiu local.

Concretament, està previst que les entitats i col·lectius de caràcter cultural reben un total de 66.300 €, les esportives uns 19.052 €, les socials 9.100 € i altres associacions al voltant dels 10.000 €. A la subvenció de les quantitats indicades cal afegir altres vies de col·laboració, com ara la cessió d’espais i recursos materials, la concessió dels beneficis de l’aparcament del Rastre, etc.

Tal com ha indicat l’alcalde de Pedreguer, Sergi Ferrús, “el dinamisme del teixit associatiu del nostre poble és un element distintiu i que convé preservar, ja que és senyal de vitalitat, solidaritat i implicació ciutadana”. “És per això”, ha afegit, “que l’Ajuntament ha consignat més de 100.000 € per a donar-li suport, quantitat més que considerable però perfectament raonable si tenim en compte la gran quantitat d’activitats i iniciatives que les associacions de Pedreguer desenvolupen al llarg de l’any”.

Comparteix

Icona de pantalla completa