Diari La Veu del País Valencià
Els col·legis públics de Tavernes trien la jornada contínua

El pròxim mes d’octubre els xiquets d’Infantil i Primària dels col·legis Alfàndec, Divina Aurora, Magraner i Sant Miquel acabaran les classes a les 14 hores i podran fer activitats extraescolars gratuïtes fins les 17 hores dins dels centres.

Els pares dels centres escolars públics de Tavernes que participaven en la votació per a decidir si aplicaven la jornada contínua o no el pròxim curs escolar es van decantar pel sí.

Això significa que, a partir d’octubre, els xiquets des d’Infantil fins a sisè de Primària acabaran les classes a les 14 hores. A més, hi ha la possibilitat que els xiquets estiguen fins a les 17 hores als centres, que oferiran activitats extraescolars gratuïtes. També podran eixir a les 14 hores i tornar després a les activitats extraescolars.

La regidora d’Educació de l’Ajuntament de Tavernes, Bea Ferreres, ha destacat el grau elevat de participació dels pares i mares en tots els centres i ha assenyalat que “com tots els canvis, este també tindrà la seua etapa d’adaptació. Una vegada es pose en funcionament la nova jornada escolar contínua podrem conèixer i valorar l’acceptació dels xiquets i el grau de rendiment dels alumnes”.

Estes són les dades en percentatges de participació i de vots afirmatius:

-Divina Aurora

Participació: 80,64%

Vots sí: 74,60%

-Magraner

Participació: 93,36%

Vots sí: 65,45%

-Alfàndec

Participació: 85,12%

Vots sí: 71,69%

-Sant Miquel

Participació: 82,41%

Vots sí: 76,38%

Comparteix

Icona de pantalla completa