Diari La Veu del País Valencià
FAPA-València avala la gestió del moviment de pares i mares

RedactaVeu / València.

L’executiva de FAPA-València ha presentat aquest matí al Consell de Govern de FAPA-València la memòria de gestió del curs 2013 que ha sigut aprovada per majoria.

La presidenta Eva Grimaltos amb seu equip han agraït al Consell de Govern la seua confiança i el suport al treball realitzat, han destacat sobretot les grans campanyes de mobilitzacions i accions reivindicatives que ha dut a terme el col·lectiu de mares i pares per a fer front a les retallades i al desmantellament de l’escola pública per part dels governs central i autonòmic.

D’aquesta manera s’ha destacat com la campanya de recollida de sol·licituds de reclamacions de beques de llibres va provocar que la Conselleria pagara al mes d’octubre tota la quantitat de diners que devia als beneficiaris del curs 2011-2012, tot i que la reivindicació continua ja que el les beques del curs 2012-2013 estan per pagar.

Així mateix, s’ha destacat un dels grans projectes que la Federació està duent a terme, les reclamacions al Síndic de Greuges i al Defensor del Menor mitjançant el gabinet jurídic de la Federació. Aquestes reclamacions han estat encetades per moltes AMPA que encara esperen la construcció del seus centres des que van estar inclosos als programes del Creaescola. “El treball de totes les nostres AMPA dóna fruit i podem dir que la lluita paga la pena, no anem a descansar en la defensa d’un dret fonamental com és el dret a l’educació pública”, subratlla Eva Grimaltos.

En aquest sentit, Eva Grimaltos, que rep el suport del Consell de Govern per a continuar amb la presidència de FAPA-València , ha anunciat que portarà el seu equip de persones a l’assemblea general d’AMPA el pròxim mes de febrer, i s’ha mostrat partícip per a continuar amb el projecte de treball que va assumir fa uns mesos i que continuarà reclamant-li a l’Administració el que és de llei, impagaments i necessitat de beques de llibres que ja no existeixen, de menjador, de transport escolar, però sobretot la necessitat de noves infraestructures i nous centres que la Conselleria ha deixat de construir per afavorir únicament a l’educació privada-concertada.

Comparteix

Icona de pantalla completa