Diari La Veu del País Valencià
Alzira acull la 2a edició de la Universitat de Primavera

A partir del pròxim 16 de maig es fica en marxa la 2a edició de la Universitat de Primavera, fruit de l’estreta col·laboració entre la Universitat de València i l’Ajuntament d’Alzira i que compta amb el suport de Caixa Popular. Estarà dedicada en aquesta ocasió al «Coneixement, conservació i posada en valor del patrimoni natural de la Ribera del Xúquer».

Les sessions formatives de la Universitat de Primavera d’Alzira se celebraran els dies 16, 17, 18, 23, 24 i 25 de maig a les aules d’IDEA (Iniciativa per al Desenvolupament Econòmic d’Alzira) en horari de 16.00 a 19.20 hores. Els cursos formatius que s’impartiran durant les 6 jornades compten amb la participació d’especialistes de la Universitat de València (de l’Institut Cavanilles de Biodiversitat, els departaments de Botànica i Geologia o de Geografia), seran obertes a tot el públic i es lliurarà un certificat d’assistència. Totes aquelles persones que estiguen interessades podran informar-se a través d’IDEA i en la pàgina web de la Universitat projeccio.uv.es

Per part de les regidories de Desenvolupament Econòmic i d’Educació, Ivan Martínez i Pepe Grau, han assenyalat la importància de la temàtica escollida, «donat que els nostres paratges naturals són uns espais de gran interès mediambiental, així com històric i cultural, i tenen unes grans potencialitats educatives que s’han d’aprofitar. Per un altre costat, des de l’Ajuntament d’Alzira agraïm el compromís de la Universitat, el primer centre investigador del país, amb la societat valenciana i destaquen com s’intenta consolidar aquesta trobada a la ciutat d’Alzira i la Ribera».

Comparteix

Icona de pantalla completa