Diari La Veu del País Valencià
Pilota a l’Escola programa sessions a les comarques de Castelló i d’Alacant

El programa Pilota a l’Escola de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha reservat per a aquesta setmana actuacions més especials amb motiu de les festes de Pasqua.

Un dels actes més especials és el que realitza el CEIP Rico Sapena de Castalla. L’institut ha programat un bonic homenatge per a Àlvaro de Tibi, qui va ser mestre en aquest centre i va desaparéixer l’any passat. A més, aprofitant aquest acte, se celebrarà també la sessió de Pilota a l’Escola duta a terme per Paco i Jan, que fou membre de la selecció de pilota i company del gran jugador de Tibi.

A més a més, el CEIP Cervantes de la Vall d’Uixó, aprofitant el pas de Pilota a l’Escola pel centre, ha tret la pilota al carrer. En aquest cas, Pablo de Borriol i Àlvaro de Faura han sigut els tècnics federatius que s’han desplaçat fins a la Vall per a fer gaudir els alumnes d’una exhibició de galotxa al carrer de Joan d’Àustria i han conegut de primera mà la pilota valenciana.

Les comarques de Castelló acaben les sessions

Just abans de les festes de Pasqua han acabat les sessions a les comarques de Castelló, on s’han dut a terme un total de seixanta visites. Pel moment, continuen, després de les festes, a les comarques de València i d’Alacant. Per les terres castellonenques, la major part de les sessions les han dut a terme els tècnics de província Pablo de Borriol i Mezquita de Vila-real, que han sigut ajudats per col·laboradors com Pedro, Àlvaro, Bueno o Mamen.

Comparteix

Icona de pantalla completa