Diari La Veu del País Valencià
El Consell afavoreix la industrialització sostenible amb una inversió de 2,7 milions d’euros

La Conselleria d’Economia Sostenible ha publicat la resolució per la qual es convoquen ajudes per valor de 2,76 milions d’euros en matèria d’industrialització per a associacions de diversos sectors industrials, amb l’objectiu de donar suport al desenvolupament d’actuacions de reforç del teixit associatiu per a la industrialització sostenible.

Aquestes subvencions van adreçades als sectors del calçat, ceràmic, metall-mecànic, tèxtil, joguets, marbre, moble i il·luminació valencians. Cadascun d’ells té una dotació prevista de 395.000 euros, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

El conseller Rafa Climent ha destacat l’aposta d’Economia Sostenible per a “millorar no només la competitivitat empresarial, sinó també la sostenibilitat econòmica, social i mediambiental dels sectors industrials del nostre territori”, mitjançant ajudes com aquestes, que pretenen impulsar la posada en marxa i la dinamització del teixit associatiu de caràcter industrial.

Podran ser beneficiàries les associacions empresarials i les agrupacions empresarials innovadores (clústers) amb seu o domicili social al País Valencià i que estiguen vinculades directament als sectors esmentats.

Comparteix

Icona de pantalla completa