Diari La Veu del País Valencià
Puig demana que el PP “torne els diners furtats als ciutadans”

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha reclamat aquest dimecres al PP que “assumisca” les responsabilitats polítiques que es deriven del presumpte finançament irregular del partit i “que torne els diners furtats als ciutadans”.

Així s’ha referit Puig, abans de participar en la presentació del llibre L’últim manuscrit de Blasco Ibáñez, a la citació del president del govern, Mariano Rajoy, en el cas Gürtel i a la detenció de l’expresident de la Comunitat de Madrid, Ignacio González, per la gestió del Canal d’Isabel II.

Puig ha assenyalat que després de la citació de Rajoy “cal parlar de responsabilitats polítiques en tot el que ha significat el finançament irregular del PP, fets que encara no han estat capaços d’assumir”.

Pel que fa a la detenció de González, ha comentat que “hi va haver un temps” en què el PP creia que era “impune a qualsevol activitat de caràcter il·lícit a l’hora de finançar-se il·legalment i sembla que això és el que està darrere d’aquesta situació”. Per això, ha insistit que és “necessari arribar fins al final de les conseqüències de tot tipus, judicials i polítiques, i sobretot que es tornen els diners furtats als ciutadans”.

Comparteix

Icona de pantalla completa