Diari La Veu del País Valencià
Vila-real valora l’estudi logístic de la CEOE

Vila-real valora l’estudi logístic de la CEOE com a base per a determinar la ubicació de la intermodal a la ciutat

L’Ajuntament de Vila-real ha valorat l’estudi Propostes en matèria de transports i logística per a la legislatura 2016-2020, elaborat per la CEOE, que advoca per reduir les connexions dels ports amb el corredor mediterrani a una sola o com a màxim dues per comunitat autònoma, com un dels documents a tenir en compte en l’estudi de viabilitat de l’Estació Intermodal que elabora la Generalitat Valenciana per a decidir el seu emplaçament. Referent a açò, el consistori recorda que la ubicació de la infraestructura en el terme de Vila-real suposa la seua localització en el mateix eix ferroviari, sense necessitat de desplaçar-la a una zona secundària.

Vila-real ha vingut defensant de manera unànime en els últims anys la construcció de l’Estació Intermodal en el terme municipal, amb l’objectiu d’optimitzar els recursos econòmics i ser més eficients en la logística i transport de mercaderies, de manera particular de la indústria ceràmica. L’emplaçament a Vila-real, a més, permetria donar servei en diferents ports, tant el de Castelló com el port principal de València.

“La construcció del corredor mediterrani amb ample internacional és transcendental per al futur de la indústria i l’economia castellonenca, com ho és també l’execució de l’Estació Intermodal de mercaderies en l’eix ferroviari. Estem segurs que l’estudi que elabora la Generalitat Valenciana per a decidir la millor ubicació i viabilitat del projecte tindrà en compte el document elaborat per la CEOE i valorarà la proposta de Vila-real com aquella que millor defensa els interessos del clúster de la ceràmica, motor econòmic de la nostra terra”, argumenta el consistori.

Comparteix

Icona de pantalla completa