Diari La Veu del País Valencià
Tavernes inicia la Setmana Cultural per a la Gent Gran el dia 25 d’abril

Este divendres dia 21 la regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, farà la presentació de les activitats per a persones majors de 60 anys i es donaran a conèixer tots els detalls. Serà a les 19 hores a la Casa de la Cultura.

La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tavernes ha organitzat la Setmana Cultural per a la Gent Gran, en què durant quatre dies, des del dimarts 25 fins al divendres 28 d’abril, els participants podran assistir a les diverses activitats programades.

L’inici de la Setmana Cultural serà el dimarts 25 d’abril amb una excursió a Sueca, on visitaran els museus de Joan Fuster i el del xocolate i la muntanyeta dels Sants. De vesprada hi ha prevista una exposició i un taller “T’apropem la cova del Bolomor” per a conèixer el jaciment arqueològic de Tavernes, a la Casa de la Cultura.

El dimecres 26 es farà la jornada dedicada a la dependència, amb un taller de mobilitzacions per a cuidadors de gent dependent en el Braç Treballador. En la Casa de la Cultura es farà l’exposició itinerant sobre dependència i una xarrada a càrrec de la secretària autonòmica de Serveis Socials, Helena Ferrando, i una tècnica de l’Ajuntament de Tavernes.

Les activitats programades per al dijous 27 d’abril comencen amb un taller de cuina, amb la col·laboració de l’Associació d’Ames de Casa Tyrius en el Braç Treballador. De vesprada s’han preparat dos activitats, una classe d’exhibició de pilates a les 17 hores a la plaça Major i el monòleg “De categoria internacional” a les 20 hores a la Casa de la Cultura.

El divendres 28 d’abril, de matí, hi haurà la xarrada “Les herbes de la Valldigna” en el Braç Treballador. I en la Casa de la Cultura s’ha programat “El cel de la vall”, una xarrada sobre astrologia. En acabant, es donarà pas a la clausura de la Setmana Cultural amb un sopar d’entrepà i l’actuació d’un duo musical en el Braç Treballador.

Estes activitats estan dirigides a persones majors de 60 anys, que s’hi hauran d’inscriure prèviament.

Comparteix

Icona de pantalla completa