Diari La Veu del País Valencià
Els parlamentaris del PP es despengen de l’acte del 25 d’abril per reclamar més inversions de l’Estat

Els diputats i senadors del Partit Popular no assistiran a l’acte que ha convocat el president de les Corts, Enric Morera, el pròxim 25 d’abril per a recordar als parlamentaris les resolucions de la cambra en defensa d’una major inversió al País Valencià en els Pressupostos Generals de l’Estat (PGE).

Fonts del grup parlamentari popular han assegurat que els diputats i senadors del PP sí que estaran en l’acte institucional convocat a les 12 hores amb motiu del Dia de les Corts però no en l’acte previ organitzat per la Presidència del parlament a instàncies de la declaració institucional aprovada el passat 5 d’abril per la “marginació dels valencians i valencianes en els pressupostos generals de l’Estat”.

Els populars ja han comunicat la decisió a Morera, a qui han dit que sí mantenen el suport a la declaració institucional que es va aprovar després de conéixer-se els PGE. “El que no farem és ajudar a armar un canyaret com aquesta trobada, que és un muntatge de la Presidència amb objectius partidistes”, han assenyalat.

Comparteix

Icona de pantalla completa