Diari La Veu del País Valencià
Setmana del llibre a Montserrat

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Llibre i dels Drets d’Autor, el proper 23 d’abril, l’Ajuntament de Montserrat, des de la Regidoria d’Educació i Formació i la de Cultura i Patrimoni, i en col·laboració amb la Biblioteca Pública Municipal i l’Espai Familiar de Montserrat, ha organitzat aquest any la Setmana del Llibre a Montserrat.

Des del proper dimarts 25 fins al divendres 28 d’abril tindran lloc al municipi diferents activitats gratuïtes relacionades amb el món dels llibres que pretenen acostar la lectura a grans i menuts, no sols com a font de coneixement, sinó també d’entreteniment i diversió.

Encetarem la setmana amb l’exposició de llibres infantils que romandrà a la Biblioteca Pública Municipal fins al divendres 28 d’abril i es podrà visitar durant l’horari d’atenció al públic d’aquesta.

També a la biblioteca, podreu trobar exposats, des del mateix dimarts fins al divendres, tots els llibres recollits per a l’intercanvi de llibres amb l’activitat “Allibera els teus llibres!”. Fins al divendres 28 d’abril es podran portar llibres i triar aquells que més t’agraden, de tots els exposats per a l’intercanvi. Cada persona podrà emportar-se el mateix nombre de llibres que ha portat per a l’intercanvi.

A més, també el dimarts 25 d’abril s’iniciarà la realització del mural col·laboratiu itinerant, un mural que estarà penjat cada dia a un lloc diferent del municipi perquè tothom puga contribuir i escriure, de forma anònima o no, què és un llibre per a ell/a. Els punts on es podrà trobar al llarg de la setmana són: dimarts 25 d’abril a l’Ajuntament de Montserrat, dimecres 26 a al CEIP Evaristo Calatayud, dijous 27 a l’IES Alcalans i finalment, el divendres 28 d’abril estarà a la Biblioteca Pública Municipal, on quedarà exposat.

El dijous 27 d’abril l’alumnat de 4t del CEIP Evaristo Calatayud assistirà al taller de creació literària i il·lustració, a càrrec de l’escriptor Vicente Marco i l’il·lustrador Kolo.

I ja per acomiadar la setmana del llibre a Montserrat, el divendres 28 d’abril podrem gaudir d’un contacontes per al públic familiar, a càrrec d’Almudena Francés, des de les 18 h, a les instal·lacions de la Biblioteca Pública Municipal.

Comparteix

Icona de pantalla completa