Diari La Veu del País Valencià
La ràdio municipal de Tavernes formarà part de la Xarxa d’Emissores Valencianes

La Xarxa d’Emissores Valencianes, que dependrà de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, formarà treballadors i organitzarà cursos i jornades.

Valldigna Ràdio, l’emissora municipal de Tavernes, formarà part de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes en companyia de 24 ràdios locals més.

Ahir va tindre lloc una reunió, convocada pel secretari autonòmic de Comunicació, José María Vidal, en la seu de la FVMP, on es va acordar crear una comissió de treball de la qual és membre el regidor de Comunicació de l’Ajuntament de Tavernes, Enrique Chofre.

Esta comissió, integrada per responsables d’altres emissores municipals com la de Picassent, Mislata o Pego, engegarà el projecte que preveu la formació dels treballadors, l’organització de cursos i jornades, l’assistència tècnica i la compartició de continguts.

Segons l’acord, esta xarxa passa a dependre de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, i el finançament està previst que arribe amb dotacions de la mateixa FVMP i de la Generalitat.

Comparteix

Icona de pantalla completa