Diari La Veu del País Valencià
Climent anuncia una partida d’ajudes de l’Ivace per a empreses de cosmètica

El conseller d’Economia Sostenible, Rafa Climent, va anunciar dijous que a partir del 2018 l’Ivace consignarà una partida d’ajudes específiques per al sector de la cosmètica i de la salut. El finançament d’aquest sector estratègic per a la comarca de l’Alcoià se sumarà a les ajudes genèriques que s’ofereixen des de la Conselleria d’Economia a totes les empreses en general.

El responsable de la cartera d’Economia, que va visitar aquest dijous les instal·lacions de l’empresa Nirvel Cosmetics a Alcoi, va resaltar que el Consell vol posar els seus recursos “a l’abast” de la indústria perquè les companyies puguen “anar consolidant-se com a empreses punteres” arreu del món.

La directora general de l’Ivace, Júlia Company, que va acompanyar Climent a la visita, va destacar que Nirvel és “una de les empreses punteres perquè incorpora innovació i internacionalització”.

A més, l’empresa ha contribuït a la diversificació econòmica de la capital de l’Alcoià i ha fet possible que el sector de la cosmètica siga “un dels sectors en alça a la comarca”, segons ha indicat la Generalitat en un comunicat.

Aitex investigarà en cosmètica

La visita de Climent i Company a Nirvel Cosmetics va deixar palesa la voluntat de situar al centre tecnològic Aitex, destinat al tèxtil, una línia d’investigació en cosmètica. “Cal un lloc adequat per a la investigació sobre cosmètica”, ha argumentat el conseller.

La directora general de l’Ivace va explicar que els tècnics “ja s’han reunit en diferents ocasions” per a conéixer les necessitats dels empresaris del sector en investigació bàsica i investigació aplicada.

Per això, segons va apuntar, la conselleria treballa amb les empreses de cosmètica per a desenvolupar la participació del sector de la cosmètica dins d’Aitex i espera que les converses “fructifiquen i puguen estar treballant com abans millor”.

Comparteix

Icona de pantalla completa