Diari La Veu del País Valencià
Ràdio Puçol celebra el seu III aniversari

Ràdio Puçol celebra el seu III aniversari amb unes jornades els pròxim 28, 29 i 30 d’abril

Els actes estan emmarcats dins del procés participatiu que ha iniciat l’organització i consistiran en una xarrada-col·loqui sobre models de ràdio, una assemblea per decidir el futur del mitjà de comunicació, una jornada festiva amb concerts i espectacles i 12 hores en directe de ràdio. Tots són gratuïts i oberts.

El 28 d’abril a partir de les 17:30h a la Plaça 25 d’abril hi haurà una xarrada-col·loqui amb Ràdio Klara, Ràdio Malva i Ràdio Sol d’Albal per a observar i debatre sobre diferents models de ràdio, tot seguit, cap a les 19h hi haurà una assemblea oberta per decidir les línies bàsiques que hauria de seguir Ràdio Puçol per al seu futur.

El 29 d’abril hi haurà una jornada festiva a l’Espai Jove de Puçol. A les 19:30h començarà l’espectacle humorístic Güorl Tour del podcast valencià més exitós: Kalebarraka. En acabar hi haurà un sopar al qual caldrà inscriure’s contactant prèviament amb els organitzadors. Per tancar el dia, a les 22:30h Jazztem i Sumèria ens delectaran amb la seua música també hi haurà un DJ que tancarà l’acte.

El 30 d’abril a l’Ateneu de Puçol, a partir de les 9:30h hi haurà una emissió en directe a través del youtube de 12 hores ininterrompudes que finalitzarà a les 21:30h. Tot aquell que vulga pot assistir per a participar.

A més a més, l’equip de Ràdio Puçol ha gravat un vídeo animant a la participació per sensibilitzar i comunicar que la responsabilitat de crear un mitjà de comunicació de proximitat, independent, horitzontal, participatiu i crític és de tots.

Ací el podeu veure

Ràdio Puçol fa tres anys des que un grup de jóvens de Puçol decidira obrir un mitjà de comunicació local, independent, participatiu i horitzontal que poguera cobrir l’espai que deixaven l’EMTV Puçol i RTVV que feia poc que havien tancat. Amb tot van poder consolidar una ràdio local a través d’internet amb programació continuada durant les 24 hores del dia i sempre amb la participació de tot aquell qui volguera siguen particulars o col·lectius. Enguany s’ha impulsat un procés participatiu per construir Ràdio Puçol entre tots, d’ací el nou lema “Entre tots, fem ràdio”. Hi ha diferents formes de participar: des d’aportar idees fins a accedir a l’equip coordinador passant per fer un programa.

Comparteix

Icona de pantalla completa