Un alt càrrec de Sanitat fa escarni de la reversió de l'Hospital de La Ribera a Twitter

Germán Temprano, director de Gestió Sanitària de la Conselleria de Sanitat, fa servir la xarxa social Twitter per a fer burla de la reversió de la concessió del departament de Salut de La Ribera. L'associació SanitatSolsUna, formada per professionals contraris a la fi de la concessió, ha rescatat una piulada de l'alt càrrec en què afirmava: "No s'havien acabat les Falles?", i afegia, "Enhorabona #byebyeAlzira".

"Per desgràcia, comença a ser constant el to despectiu i superb dels alts càrrecs de la Conselleria, començant pel sotssecretari Ricardo Campos, que ens va dir tropa, i seguint per l'excomissionat de La Ribera, que va anunciar una borsa de treball per als seus familiars i amics", han assegurat des de l'associació.

A parer de SanitatSolsUna, els comentaris "en to festiu" sobre la reversió "sobren, més encara quan 1.800 persones estan patint davant la incertesa de no saber què passarà amb els seus llocs de treball".

Comentaris

Pudentet La Safor
3.
Recorde un reportaje a la TV6 (Jordi Evole?) fa anys, en ple esplendor de l'hospital d'alzira, amb el PP al govern Valencià. La xuleria en que parlaven els engegats, la por dels treballadors en fer declaracions, l'ambient extrany, enrarit. De sobte, en parlar una persona major va sortir una celadora (Pepera segurament, engegada i amb bon sou) grossa i rosa, ben uniformada amb un lletreret d'eixos penjant que porten els recomanats (Vosté no sap qui soc jo1) i a caixes destemplades va acomiadar al periodiste i va fer callar al home amedrentat amb les paraules altisonants i per supost en estricte castellà: "salgan ustedes inmediatamente de aqui que esto es una propiedad privada".
Dons jo ara me n'alegre que se'n vagen al carrer TOTS els engegats del PP, que no tinguen ni dret a ser a la Bossa perque els merits obtesos de favors no poden contabilitzar-se. I si cal fer nosa i escarni de la seva propera situació no em fa tall que de fora vindran que de casa ens trauran.
Un hospital que ha segut un fraude, una mentida constant, un gestió misteriosa, sol pot acabar en mans públiques I AMB TREBALLADORS PUBLICS QUE HAGEN SUPERAT UNA OPOSICIÓ DEMOSTRANT AIXÍ LA SEVA VALIA.

PUNT.
  • 0
  • 0
remigio III
2.

El model és el mateix que empraren a C-9. Crear una pantalla amb els treballadors i escudar-se amb ells. Aquesta gent mai hauria d'haver entrat al nostre hospital. Sols un govern perniciós i corrupte ho ha pogut permetre. Espere que el nostre govern no es deixe embolicar.

  • 1
  • 0
Carles Oliva
1.
Justament per evitar que els empleats publics treballen o perden la feina en funció del partit que governa te el nostre ordenament juridic la figura del funcionari que aprova les oposicions de sanitat per coneixements i merits demostrables en concurs públic.tractament?

O algú vol el model americà de sanitat on si no tens diners per pagar et mors al carrer sensen tractament? Ja sabem fins i tot que l'expresident Obama va deixar diners al seu vicepresident per tractar de cancer el seu fill i que no morira com un gos.
  • 4
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat